• LAS AVENTURAS DE RODERICK RANDOM

    LAS AVENTURAS DE RODERICK

    SMOLLETT TOBIAS CATEDRA Ref. 9788437626581 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    El escocés Tobias Smollett pertenece al grupo de novelistas británicos del siglo XVIII que contribuyeron al rápido desarrollo del género. «Roderick Random» forjó la fama del autor porque en ella supo plasmar con brillantez y con un tono muy personal determinados aspectos extraídos de su experiencia ...
    Dimensions: 180 x 115 x 32 cm Peso: 464 gr
    Sense estoc avui
    25,95 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 223107
    • Data d'edició : 01/03/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : SMOLLETT TOBIAS
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 664
    • Col·lecció : LETRAS UNIVERSALES
    El escocés Tobias Smollett pertenece al grupo de novelistas británicos del siglo XVIII que contribuyeron al rápido desarrollo del género. «Roderick Random» forjó la fama del autor porque en ella supo plasmar con brillantez y con un tono muy personal determinados aspectos extraídos de su experiencia personal y de la historia contemporánea de Inglaterra, además de mostrar una voz propia como novelista y aportar ciertas novedades a la narrativa de ficción.
    Smollett necesitaba un género narrativo para dar forma a su primer relato de ficción y lo encontró en la novela picaresca. En él cuenta la lucha del individuo para sobrevivir en una sociedad corrupta y hostil, pero la lucha de Random, el protagonista, tiene otros objetivos que van más allá de la mera supervivencia: lucha por recuperar lo que considera que es legítimamente suyo y que le ha sido arrebatado desde el principio. «Roderick Random» es una narración picaresca que no lo es tanto y un relato supuestamente moralizante del que ni el propio protagonista aprende nada útil, salvo la constatación de que el mundo moderno es caótico, malvado y destructivo.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.