• EL SECRET DE PICASSO + ITINERARI PELS ESCENARIS COMENTAT AU

    EL SECRET DE PICASSO + IT

    FRANCESC MIRALLES EDICIONS 62 Ref. 9788429768480 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Durant la seva joventut, el pintor més genial del segle XX es va establir uns mesos a Horta de Sant Joan, un poblet del sud de Catalunya, on va viure unes misterioses aventures que el van marcar profundament.Molts anys després, el famós periodista Leo Vidal rep l'encàrrec d'un ric galerista de Sitge...
    Dimensions: 150 x 150 x 230 cm Peso: 546 gr
    Sense estoc avui
    18,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : ePub
    • ISBN / EAN : 239222
    • Data d'edició : 01/07/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : Catalán
    • Autors : FRANCESC MIRALLES
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 280
    • Col·lecció : ÈXITS
    • Número de col·lecció : 100
    Durant la seva joventut, el pintor més genial del segle XX es va establir uns mesos a Horta de Sant Joan, un poblet del sud de Catalunya, on va viure unes misterioses aventures que el van marcar profundament.Molts anys després, el famós periodista Leo Vidal rep l'encàrrec d'un ric galerista de Sitges de localitzar un quadre desaparegut de Picasso que conté la clau de la seva creativitat. Molt citada a les biografies del pintor, aquesta valuosa obra ha generat tota mena d'especulacions.Rere la pista de l'enigmàtic quadre, Leo Vidal viatja de Barcelona a Sitges, a l'illa de Buda, en ple Delta de l'Ebre, i a Horta de Sant Joan, en una investigació apassionant que aviat es converteix en una carrera plena de trampes i perills.Realitat i ficció es donen la mà en aquesta novel·la fulgurant; una aventura amb acció trepidant que capbussa el lector.«Acció (molta acció), unes dosis d'intriga i un patiment que ens acompanyen des que obrim la primera pàgina. Així és com Francesc Miralles converteix El Quart Reich en una lectura que crea addicció» Santiago Redondo, Avui 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.