• Policia Nacional.Simulacros de examen Volumen 2

    VV AA MAD Ref. 9788467676556 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Nueva Edición 2012 actualizada del Segundo Volumen del Manual de Simulacros de exámenes para la preparación de oposiciones al Cuerpo de la Policía Nacional, según el Programa Oficial establecido para las pruebas selectivas de acceso a la Escala Básica de Policía Nacional.Contiene un total de 20 test...
    Ancho: 174 cm Largo: 248 cm Peso: 1194 gr
    Sense estoc avui
    29,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN / EAN : 978-84-676-7655-6
    • Data d'edició : 01/01/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : VV AA
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 346
    • Col·lecció : Oposiciones
    Nueva Edición 2012 actualizada del Segundo Volumen del Manual de Simulacros de exámenes para la preparación de oposiciones al Cuerpo de la Policía Nacional, según el Programa Oficial establecido para las pruebas selectivas de acceso a la Escala Básica de Policía Nacional.

    Contiene un total de 20 test de examen, compuestos de 100 preguntas cada uno, sobre todas las materias exigidas en las pruebas selectivas, perfectamente actualizadas y profundamente reformadas teniendo en cuenta las novedades legislativas pertinentes y las últimas pruebas selectivas celebradas.

    Incluye por tanto 2000 preguntas dotadas de tres opciones posibles siguiendo el modelo de las pruebas oficiales, sobre todos los temas de las tres partes del Programa Oficial (Ciencias Jurídicas, Ciencias Sociales y Materias Técnico-Científicas), con las que se pretende proporcionar al opositor una herramienta didáctico-práctica para el repaso y la autoevaluación de sus conocimientos y una guía para habituarse al estilo y dinámica propios de este tipo de procedimientos selectivos.

    Esta obra incorpora garantía de actualización a partir de su fecha de edición hasta la fecha de la nueva convocatoria 2012 para asegurar su adaptación al Programa Oficial y puesta al día con las novedades legislativas pertinentes.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.