• EL SUEÐO DEL REY ROJO

    EL SUEÐO DEL REY ROJO

    MARTINEZ GIGAMESH Ref. 9788496208056 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    La respuesta asturiana a la novela ciberpunkUn hacker minusválido, una investigadora despechada y una IA enamorada enfrentados a la conspiración definitivaEntre las pertenencias sin valor de un cadáver anónimo se halla un disco con fragmentos de un patrón para crear una inteligencia artificial, el m...
    Ancho: 145 cm Largo: 215 cm Peso: 250 gr
    Sense estoc avui
    14,96 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 132530
    • Data d'edició : 01/07/2004
    • Any d'edició : 2004
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : MARTINEZ
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 224
    • Col·lecció : GIGAMESH FICCIÓN
    • Número de col·lecció : 31
    La respuesta asturiana a la novela ciberpunk

    Un hacker minusválido, una investigadora despechada y una IA enamorada enfrentados a la conspiración definitiva

    Entre las pertenencias sin valor de un cadáver anónimo se halla un disco con fragmentos de un patrón para crear una inteligencia artificial, el mismo que usó Álex para recrear a su difunto compañero Lúrquer poco antes de que se suicidara. Mientras Álex y Andrea ahondan en el misterio, un personaje enigmático ultima los preparativos de un plan que lo convertirá en dueño y señor de la red... y de algo más inesperado y terrible.

    El sueño del Rey Rojo es la novela más reciente y satisfactoria del asturiano Rodolfo Martínez, quien hace gala en ella de todo su talento. Deudor del mejor género negro, con personajes descarnados y un misterio encapsulado a la manera de una matriushka, encadena una increíble sucesión de imágenes alucinantes en una trama vigorosa manejada con la madurez y soltura de un narrador consumado.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.