• ACTIVIDAD FISICA ADAPTADA

    ACTIVIDAD FISICA ADAPTADA

    SIMARD CLERMONT INDE Ref. 9788497290296 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Esta obra trata sobre la práctica de la actividad física adaptada. Ofrece propuestas en tres planos distintos: el del conocimiento de los colectivos especiales, el de la actividad física adaptada y el de la concienciación de la necesidad de una actitud mental renovada frente a dichos colectivos Cont...
    Ancho: 170 cm Largo: 240 cm Peso: 546 gr
    Sense estoc avui
    18,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : MobilPocket
    • ISBN / EAN : 110877
    • Data d'edició : 01/01/2003
    • Any d'edició : 2003
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : SIMARD CLERMONT
    • Ilustradors : /
    • Número de pàgines : 272
    • Col·lecció : SALUD
    • Número de col·lecció : 757
    Esta obra trata sobre la práctica de la actividad física adaptada. Ofrece propuestas en tres planos distintos: el del conocimiento de los colectivos especiales, el de la actividad física adaptada y el de la concienciación de la necesidad de una actitud mental renovada frente a dichos colectivos
    Contempla principalmente el análisis de algunos colectivos especiales en su estado, su potencial y su devenir en el plano motor así como la visión de algunas técnicas afines a la readaptación. También son analizadas varias afecciones tales como la obesidad, la diabetes, la fibrosis quística, la deficiencia motriz cerebral, la distrofia muscular, la espina bífida, la paraplejía y la tetraplejía o la readaptación postinfarto y las enfermedades respiratorias crónicas.
    Se dirige a todas aquellas personas que empleen la actividad física adaptada en sus actos profesionales, ya sea un cardiólogo, un especialista en actividad física, un psicólogo, un psicoterapeuta o una enfermera.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.