• PRIMEROS ENCUENTROS

    EN EL UNIVERSO DE ENDER

    CARD, ORSON SCOTT EDICIONES B Ref. 9788466656504 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor
    LA ANTOLOGÍA DEFINITIVA DE RELATOS SOBRE EL UNIVERSO DE ENDER, INCLUIDO EL CUENTO QUE DIO ORIGEN A EL JUEGO DE ENDER Bienvenidos a la guía definitiva para entrar, o profundizar, en el El Juego de Ender y el conjunto de la saga. Una antología de historias que incluye el relato del mismo título que en...
    Dimensions: 230 x 150 x 13 cm Peso: 287 gr
    Sense estoc avui
    18,90 €
  • Descripció

    • ISBN / EAN : 978-84-666-5650-4
    • Data d'edició : 01/03/2015
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : CARD, ORSON SCOTT
    • Traductors : FONDEBRIDER, ANA
    • Número de pàgines : 240
    • Col·lecció : NB NOVA
    • Número de col·lecció : 00000
    • Any d'edició : 2015
    LA ANTOLOGÍA DEFINITIVA DE RELATOS SOBRE EL UNIVERSO DE ENDER, INCLUIDO EL CUENTO QUE DIO ORIGEN A EL JUEGO DE ENDER
     
    Bienvenidos a la guía definitiva para entrar, o profundizar, en el El Juego de Ender y el conjunto de la saga. Una antología de historias que incluye el relato del mismo título que en 1977 fue publicado en la revista Analog, y que más tarde dio origen a la obra más emblemática de Orson Scott Card. Ahora, de la mano del autor, descubriremos la historia de cómo se conocieron y enamoraron los padres de Ender o de cómo el padre luchó para sacar a su familia de Polonia. El resultado es una inmersión en el universo de Ender que seducirá tanto a los fans de su creador como a los lectores que se acercan por primera vez al género.
      «Este libro no solo impresionará a los lectores que no son aficionados a la ciencia ficción, sino que constituye una herramienta imprescindible para los devotos de la saga de Ender.»
    Publishers Weekly
     
    «Una antología de cuentos atractiva y entretenida… Este libro da en el clavo y abre el apetito para más.»
     
    School Library Journal
     
     
     
    «Estos relatos demuestran el suspense y la preocupación moral que distingue a toda la saga de Ender.»
     
    Booklist
     

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.